Marius Sescu

Ajutati o pe daria sa ramana in viata

Actualizare: Am creat și câteva bannere pentru cei care doresc să sprijine campania pentru Daria, în special bloggerii! Găsiți bannerele la finalul articolului, disponibile în diverse dimensiuni.

În perioada facultății, am avut privilegiul să-l cunosc pe Florin Sârbu, profesor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, catedra de Informatică! Astăzi am aflat de la o cititoare fidelă că fetița lui, Daria, suferă de o formă severă și extrem de rară de hipercolesterolemie, necesitând un transplant de ficat și inimă în străinătate, operații care costă 85.000 de euro. Părinții, în mod normal, nu dispun de acești bani, dar speră să îi strângă cu ajutorul prietenilor, familiei și al persoanelor binevoitoare.

Daria are colesterolul LDL de aproape 1000 mg/dl (valorile normale sunt între 50 și 100 mg/dl). Speranța de viață a unui tânăr cu un nivel de colesterol de 500 mg/dl este de 20-30 de ani, iar pentru un bebeluș cu un nivel de colesterol de 1000 mg/dl… e mai bine să nu menționăm.

Pentru cei care doresc să contribuie cu o sumă, oricât de mică, conturile deschise sunt următoarele:

Puteți afla mai multe detalii despre boala Daria Sarbu pe site-ul dedicat ei, sau puteți contacta părinții la numerele de telefon de AICI. Dacă cunoașteți pe cineva care poate ajuta sau puteți difuza acest apel umanitar, vă rog să o faceți!

Să vedem, poate acest apel devine viral, chiar dacă nu conține nimic indecent, ci doar dorința disperată a unor părinți de a-și salva copilul!

Bannerele de susținere pentru bloggeri și site-uri trebuie să conțină un link către http://dariasarbu.uv.ro/.

Posted in 03

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top