Marius Sescu

Optzile.ro – Recomandari pentru timpul liber

Hei, in sfarsit l-am lansat. Probabil multi dintre voi au mai auzit cate ceva despre proiectul optzile.ro. Incepand de aseara e functionabil, se pot trimite articole, se pot citi articole s.a.m.d. Nu stiti despre ce e vorba?

Era intr-o seara de primavara, anul asta. Cautam pe net recenzii despre localurile din Iasi, in speranta ca voi gasi un local bun, unde pot merge sa mananc ceva linistit, fara sa fiu agasat de cei din jur, iar chelnerul sa ma serveasca in sictir.

Pe net nu am gasit decat celebrele reclame de pe site-uri in care toate localurile erau prezentate in culori mirabolante, de parca erau miere si lapte. M-am ofticat si m-am gandit la proiect online, un loc unde fiecare poate face un review unui local, cu ce i-a placut si ce nu!

Peste cateva saptamani, eu savuram o bere alaturi de Gabi de la Haipa si am decis sa dam drumul unui site unde fiecare sa isi poata exprima opinia cu privire la un club, restaurant, terasa, bar, pub, pizzerie, ma rog, cam toate locatiile legate de timpul liber. Asa a luat nastere optzile.ro – Recomandari pentru timpul liber!

Ideea de baza Ne-am saturat de porcariile pe care ni le baga pe gat site-urile ce prezinta optiunile de petrecere a timpului liber, intr-o lumina idilica. Vrem sa va prezentam adevarul, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru! Vreti sa aflati unde va puteti distra pe bune, unde sunteti tratati ca la carte, unde e buna mancarea, iar preturile nu sunt umflate? Trimiteti articole pe optzile.ro, folosind Trimite Articolul Tau, iar noi le vom publica.

Ce vrem sa oferim cititorilor: Opinii reale pertinente, despre modalitatile de petrecere a timpului liber, insotite de fotografii ale locatiilor si eventual videoclipuri.

Ce castigati voi: Fiecare persoana care publica un articol pe optzile.ro va avea posibilitatea de adauga un link catre blogul sau site-ul propriu, care va aparea la inceputul articolului, alaturi de numele autorului.

Ce speram: Sa ajungem un site de referinta pentru cei care cauta opinii, informatii reale despre modalitatile de petrecere a timpului liber in Romania.

Vreti sa sprijiniti optzile.ro? Puteti insera un banner sau scrie un articol de prezentare a site-ului, cu partile bune si rele ( daca sunt ), dar si cu recomandarile voastre, pe blogul personal. Gasiti mai multe detalii despre proiect in pagina Despre noi.

Bannere de sustinere: Banner

optzile

optzile

Cum vi se pare site-ul? Sugestii, reclamatii? Poate publicati si niste articole?

Posted in 28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top